Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

Ik waardeer de hulp van Paul, is hij prefessional en weet precies welke delen I behoefte. Mijn KAT is om zonder enig probleem teruggekeerd te werken.

—— Raphael

Kreeg de definitieve aandrijving en zijn mooi denk ik. Wij hebben het hebben geassembleerd in ons graafwerktuig van Hitachi ZX330, gaat mijn machines opnieuw nu werken. Vele dank

—— Kevin

De snelle verzending, de aangekomen delen is goede kwaliteit, wordt onze motor hersteld en loopt volkomen bij maximummacht. Dank u, zegent de god.

—— Mohammed

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

1 2 3
Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.
Co. van de Machinesdelen van Guangzhouanto, Ltd. Pakhuis-1 Warehouse-2
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : ANTO
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 90% - 100%

DE WGO WIJ ZIJN: Wij zijn de professionele leverancier van graafwerktuigvervangstukken.

 

WAT WIJ: Onze leveringsketen dekkingsMotoronderdelen, Hydraulische delen, de definitieve aandrijving en delen van het schommelingstoestel, landingsgesteldelen, KRIJGEN gehechtheidsdelen, airconditioningsdelen, snelle slijtagedelen. Wij hebben of in binnenlandse markt of markt overzee gediend, laat de ervaring van meer dan 8 jaar in het gebied van graafwerktuigdelen ons toe om vast samenwerking en vennootschap met vele klanten overzee te hebben.

 

WIE WIJ ONDERHOUDEN: Bouwbedrijf, de groothandelaar van Graafwerktuigdelen, de handelaar van Graafwerktuigdelen, Persoonlijke Overheid.

 

De klantentevredenheid en de optimale machineprestaties zijn wat ANTO-de Delen voor door grote opslag van vervangstukken, de betrouwbare dienst en dadelijk beschikbare voorraad te verstrekken streven. Ongeveerbest 95% van allen est - de bekende merken (JCB van Caterpillar KOMATSU Hitachi Volvo Hyundai Doosan Kobelco Kato Sumitomo, SANY, XCMG, LONGKING, etc.) van graafwerktuigdelen zijn onophoudelijk in voorraad.

 

De „klant kan kwaliteit krijgen en de correcte delen in het gunstigste geval prijs, spoedigst manier“ is ons definitief doel.

 

CHINA Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wij hebben nu het grootste delenpakhuis en het betere opslagsysteem, 90 000 kubieke meterruimte makend het aan opslag mogelijk de het meest meestal vereiste delen van bouwmachines voor onmiddellijke levering voor klanten urgent gebruik.

 

CHINA Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Wij kunnen vervangstukken voor verschillende soorten verzoek, of om echte vervangstukken, OEM delen, aftermarket delen, of second-hand gebruikte vervangstukken leveren.

 

CHINA Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Wij slaan diverse types van assemblage van hydraulische pomp, definitieve aandrijving en schommelingsaandrijving op, controleklep, OEM of Echt, van Korea en Japan, of China maakte.

 

CHINA Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

U kunt op ons voor diverse waaier van vervangstukken tellen zoals hieronder:

Motorvervangstukken, de delen van het landingsgestelspoor, de delen van Verbindingsuitrustingen, Elektrische vervangstukken, Hydraulische vervangstukken, gehechtheidsemmer en de vervangstukken van de rotsbreker.

 


 

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Paul

Tel.: 0086-15920526889

Fax: +86-20-89855265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)