Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. Fabrieksreis

Ik waardeer de hulp van Paul, is hij prefessional en weet precies welke delen I behoefte. Mijn KAT is om zonder enig probleem teruggekeerd te werken.

—— Raphael

Kreeg de definitieve aandrijving en zijn mooi denk ik. Wij hebben het hebben geassembleerd in ons graafwerktuig van Hitachi ZX330, gaat mijn machines opnieuw nu werken. Vele dank

—— Kevin

De snelle verzending, de aangekomen delen is goede kwaliteit, wordt onze motor hersteld en loopt volkomen bij maximummacht. Dank u, zegent de god.

—— Mohammed

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De klantentevredenheid en de optimale machineprestaties zijn wat ANTO-de Delen voor door grote opslag van vervangstukken, de betrouwbare dienst en dadelijk beschikbare voorraad te verstrekken streven. Ongeveerbest 95% van allen est - de bekende merken (JCB van Caterpillar KOMATSU Hitachi Volvo Hyundai Doosan Kobelco Kato Sumitomo, SANY, XCMG, LONGKING, etc.) van graafwerktuigdelen zijn onophoudelijk in voorraad.

   

  De „klant kan kwaliteit krijgen en de correcte delen in het gunstigste geval prijs, spoedigst manier“ is ons definitief doel.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Wij hebben nu het grootste delenpakhuis en het betere opslagsysteem, 90 000 kubieke meterruimte makend het aan opslag mogelijk de het meest meestal vereiste delen van bouwmachines voor onmiddellijke levering voor klanten urgent gebruik.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Wij kunnen vervangstukken voor verschillende soorten verzoek, of om echte vervangstukken, OEM delen, aftermarket delen, of second-hand gebruikte vervangstukken leveren.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

   

  U kunt op ons voor diverse waaier van vervangstukken tellen zoals hieronder:

  Motorvervangstukken, de delen van het landingsgestelspoor, de delen van Verbindingsuitrustingen, Elektrische vervangstukken, Hydraulische vervangstukken, gehechtheidsemmer en de vervangstukken van de rotsbreker.

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. fabriek productielijn 3
  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

   

  Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd. fabriek productielijn 5

   

Contactgegevens
Guangzhou Anto Machinery Parts Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Paul

Tel.: 0086-15920526889

Fax: +86-20-89855265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)